Meteen naar de inhoud

RT-M wenst je fijne feestdagen

  • door

Voor ons was het weer een bijzonder jaar met de spreekwoordelijke lach en traan. Eén van de bijzondere momenten was de verhuizing naar een nieuw kantoor. Mocht je het gemist hebben (dan weet je het nu), wij zijn inmiddels te vinden aan de Stavorenweg 8 te Gouda. Daarnaast hebben wij Chun Ning mogen verwelkomen in ons team en zijn wij naast de nodige externe uitbreiding ook druk bezig geweest om nieuwe mooie plannen te smeden voor het komende jaar.

De traan was er zeker ook. Tot grote droevenis hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Olivier. Dit doet ons allen weer relativeren en sterkt ons in het streven om onze dienstverlening meer en meer in te zetten voor Oncologische projecten. Over het resultaat van 2019 doneren wij zoals ieder jaar 1% in ons eigen RT-Mooiedingenfonds van waaruit wij bijdragen verstrekken aan (medische) onderzoeksprojecten. Dit jaar gaat er uit naam van Olivier echter ook een mooie bijdrage naar KiKa.

Dank gaat ook dit jaar weer uit naar onze trouwe klantenbasis en de support die wij krijgen vanuit het thuisfront. De kerstkaart die jullie zien is dit jaar ontworpen door Kim ter Horst. Zij kwam als winnaar uit de bus bij onze jaarlijkse ontwerpwedstrijd. Proficiat Kim!

Het jaar 2019 sluiten we af en wij gaan vol enthousiasme 2020 in. Voor nu wensen wij jou en je dierbaren hele fijne feestdagen en zien wij je graag weer in het nieuwe jaar!

Het winnende ontwerp van de hand van Kim ter Horst.