Meteen naar de inhoud

Dienstverlening

Ontwikkeling, financiering en beheer

Vanuit de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers bieden we bij RT-M gerichte ondersteuning in het hele proces van projectfinanciering, van projectidee tot en met de uitvoering. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in uiteenlopende nationale en internationale trajecten. Zij hebben brede kennis en ervaring als het gaat om uiteenlopende financieringsmogelijkheden zoals subsidies, cash projectbijdragen, fiscale maatregelen, kredieten en garantieregelingen.

Aandacht voor alle facetten

Hoewel wij in elke fase van het project kunnen starten met advies en ondersteuning, denken wij graag al met je mee tijdens de projectontwikkelingsfase (ideefase). Een goed fundament biedt namelijk de meeste kansen voor het verwerven van projectfinanciering. Om uiteindelijk maximaal resultaat te boeken, besteden wij altijd veel aandacht aan het administratief beheer van projecten. Waarom? Het verworven financiële voordeel is doorgaans pas een feit als aan alle administratieve verplichtingen is voldaan. Een goede projectadministratie is dus geen bijzaak.

Op elk moment het juiste advies

In onderstaande illustratie zijn de verschillende projectfasen en activiteiten die RT-M kan uitvoeren schematisch weergegeven.

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen om je project tot een succes te maken? Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.